Receptes | Botifarra amb col llombarda i fruits secs

Botifarra
amb col llombarda i fruits secs

30 minuts |Fàcil | Comensales4 persones

INGREDIENTS

4 botifarres
200 g de col llombarda
1 ceba mitjana
4 grans d'all
30 g de nous
30 g d'avellanes
Ramitas de romaní
1 cdta de comí en pols
1 cda de Tahini (pasta de sèsam)
150 ml de fons de verdura
Sal
Pebre
Oli d'oliva verge extra

Descobreix una manera diferent de gaudir de la botifarra fresca. Una fantàstica recepta que combina un dels plaers gastronòmics més tradicionals, amb la frescor de la col llombarda i els fruits secs. La col llombarda, que es caracteritza per l'atractiu del seu color morat, atorga un sabor lleugerament dolç i aporta matisos molt interessants. A més, es tracta d'un plat nutritiu en el qual s'aconsegueixen vitamines, minerals, aminoàcids i proteïnes d'alt valor biològic.

Elaboració

  1. Rentar la col llombarda i la ceba i tallar en juliana (tires allargades i molt fines).
  2. Tallar la botifarra a trossos de 2 cm i daurar amb una mica d'oli. Remoure perquè la cocció sigui homogènia.
  3. Quan s'enrosseixi, afegiu-hi la col llombarda, la ceba, els alls sencers i les branques de romaní.
  4. Deixar cuinar durant 5 minuts aproximadament.
  5. Dissoldre el Tahini en el fons de verdura i afegir juntament amb el comí en pols.
  6. Triturar la fruita seca i afegir.
  7. Deixar cuinar a foc Mitjana fins que la col llombarda estigui tendra.