Estimats clients,

Volem informar-vos que, a causa de la pandèmia pel COVID 19, hem augmentat i millorat tots els nostres protocols de seguretat, perquè entenem que la vostra seguretat i la del nostre equip són el primer.

Una de les mesures adoptades, per la gran afluència de clients durant aquests últims dies a la nostra botiga, i seguint les recomanacions de les administracions sanitàries, serà regular l'entrada de clients a la botiga per evitar grans aglomeracions dins de les nostres instal·lacions.

Demanem disculpes per a les possibles molèsties que us pugui ocasionar, però entenem que és una mesura molt necessària, donada la situació actual.

Recordeu que també podeu fer les comandes per telèfon, trucant al 971 743 750, o via whatsapp, enviant un missatge al 679 179 217. Així només haureu de venir a recollir-les.

Per altra banda, us volem comentar que estem en contacte permanent amb els nostres proveïdors i tenim assegurada l'arribada de mercaderies diàriament, pel que no hi haurà problemes d'abastament.

Desitgem i confiem, que la normalitat pugui arribar com més aviat millor. Moltes gràcies per la vostra confiança i comprensió.

CA NA PAULINA

ESPECIALITATS EN CARN FRESCA I CONGELADA

Des del 1929, Carnes y Alimentos Mascrespo, S.A., sap com satisfer la seva clientela més exigent, oferint la màxima qualitat en els seus productes, juntament amb un preu i un servei immillorables.
Avui, aquesta empresa càrnia, fundada fa 90 anys, ofereix a totes les Illes Balears els millors productes carnis i alimentaris seleccionats rigorosament en origen.
Els nostres agents comercials ofereixen un tracte personalitzat perquè les dues empreses que col·laboren en el procés tenguin una relació estreta i contínua.

Des del 1929

ELS NOSTRES ORÍGENS

p12
p12

CERTIFICACIONS DE PRODUCTE I D’EMPRESA

Qualitat certificada

El concepte de qualitat és sinònim de confiança i, si hi ha res que distingeix a Ca Na Paulina, és precisament la garantia dels seus productes, com demostren els milers de clients que, cada dia, confien en nosaltres.

A més, el nostre compromís, des del 1929, ha fet que tots els nostres sistemes de qualitat estiguin certificats:

Experts en venda en botiga i a l'engròs

La nostra botiga és diferent; està pensada per oferir la millor relació qualitat-preu.