Receptes | Pollastre en salsa amb xampinyons portobellos

Pollastre en salsa
amb xampinyons portobellos

Temps elaboració 50 minuts |DificultatFàcil | Comensals4 persones

INGREDIENTS

4 pits de pollastre Ca Na Paulina
2 cebes
2 alls
220 g de xampinyons portobellos
400 ml de llet de coco
60 ml de salsa de soja
50 ml de vi negre
Curri en pols
Caiena
Sèsam blanc
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre


Si ets fan de la gastronomia i t'agrada estar a l'última de totes les novetats, sabràs que els xampinyons portobellos causen sensació. Et proposem que els provis cuinant aquest deliciós pollastre en salsa amb xampinyons portobellos.
El xampinyó portobello és de la mateixa família que el xampinyó blanc, però es distingeixen tant en aspecte com en gust. El seu barret és de color marró i l’interior és completament blanc. És de textura consistent i ferma, i ofereix un sabor dolç i fresc.
Gaudeix d’aquesta saborosa recepta, ideal per sucar-hi pa.

Elaboració

  1. Talleu la ceba i l'all a daus petits (brunoise) i els portobellos a quarts.
  2. Escalfeu una mica d'oli en una paella i marqueu els pits de pollastre a foc mitjà-fort. Salpebreu-los i reserveu-los.
  3. Sofregiu les cebes, l'all i la caiena picada (al gust) durant uns minuts a foc mitjà.
  4. Desglaceu-ho amb el vi negre i pugeu el foc.
  5. Afegiu-hi els portobellos. Ofegueu-ho durant uns minuts.
  6. Incorporeu-hi la llet de coco, barregeu-ho poseu-hi de nou els pits de pollastre. Coeu-ho durant 15-20 minuts a foc mitjà-baix.
  7. Afegiu-hi la salsa de soja i un pessic de curri. Deixeu-ho reduir durant 3-4 minuts.
  8. Serviu-ho en un plat el pollastre amb els portobellos i empolvoreu-ho amb una mica de sèsam blanc. Bon profit!