Receptes | Canastetes de pollastre amb verdures

Canastetes de pollastre
amb verdures

1 hora |Mitja | Comensales2 persones

INGREDIENTS

1 pit de pollastre sencer Ca Na Paulina
1 ou Ca Na Paulina
50 g de formatge maonès semicurat Ca Na Paulina
½ ceba
1 gra d'all
1 pastanaga
¼ de bròcoli
½ carabassó
150 g de salsa de tomàquet
Pebre roig
Orenga
All en pols
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre
Motlles individuals de magdalenes

Una bona alimentació ha d'esforçar-se per cuidar al nostre cos amb tots els nutrients que necessita i per fer-nos gaudir amb el millor sabor. I, encara que a vegades pensem que cuidar la dieta significa sacrificar el plaer, res més lluny de la realitat!
Aquestes canastetes de pollastre amb verdures són l'equilibri perfecte entre el saludable i el deliciós. Estan preparades amb carn de pollastre picada i farcides de verduretes amb salsa de tomàquet i formatge maonès semicurat. Una combinació per a xuclar-se els dits!
A continuació et deixem tots els passos per a preparar aquesta recepta. I, al nostre Instagram, trobaràs la versió en vídeo. Bon profit!

Elaboració

  1. Talleu el pit de pollastre en daus mitjans, les verdures en daus petits (brunoise) i ratlleu el formatge.
  2. Piqueu amb una picadora d'aliments els daus de pollastre.
  3. Barregeu en un bol la carn picada de pollastre amb un polsim de sal, pebre, orenga, pebre roig i all en pols. Pasteu-ho.
  4. Bolegeu una mica de massa de pollastre amb les mans i aixafar.
  5. Doneu la volta als motlles individuals, pinzelleu amb oli i estireu la massa anterior damunt.
  6. Pinzelleu amb ou batut les canastetes i enforneu-les durant 30-35 minuts a 180 °C.
  7. Escalfeu una mica d'oli en una paella i salteu les verdures. Salpebreu-les.
  8. Incorporeu la salsa de tomàquet i ofegueu-ho durant 5 minuts.
  9. Per a emplatar, empleneu les canastetes de pollastre amb el saltat de verdures i serviu-les en un plat, empolvorant una mica de formatge per damunt. T'animes a fer aquesta recepta?