Receptes | Figues amb formatge de cabra i bacó

Figues
amb formatge de cabra i bacó

25 minuts |Fàcil | Comensales4 persones

INGREDIENTS

12 figues
90 g de rull de formatge cabra
12 talls de bacó
Vi ranci
Herbes aromàtiques

L'ingredient estrella d'aquesta recepta és la figa, un fruit molt nutritiu i de temporada amb alt contingut en aigua, vitamines i minerals. L'experiència gustativa d'aquestes bocades comença amb la dolça aroma de la figa, continua amb la intensitat del formatge de cabra i acaba amb la cruixent textura del bacó. Un entrant realment senzill i ràpid de preparar que resultarà sorprenent per als teus comensals.

Elaboració

  1. Netejar les figues i fer dos talls verticals sense arribar a la base.
  2. Tallar el formatge de cabra a rodanxes d'un centímetre aproximadament i després verticalment.
  3. Omplir cada figa amb un tros de formatge i embolicar amb una llesca de bacó.
  4. Travessar la figa amb un escuradents perquè no s'obri.
  5. Preescalfar el forn a 180º. Col·locar les figues en una safata i tirar per sobre un rajolí de vi ranci i herbes aromàtiques.
  6. Enfornar durant 5 minuts i retirar.