Receptes | Rotllets de pasta de full i carn picada

Rotllets de pasta de full
i carn picada

1 hora i 30 minuts |Fàcil | Comensales4 persones

La recepta d’avui t’encantarà, per la seva senzillesa i el seu sabor deliciós: rotllets de pasta de full i carn picada.
El cruixent de la pasta de full combina la mar de bé amb la carn picada de Ca Na Paulina i la textura fundent de la mozzarella ratllada. Són l’aperitiu ideal.
T’animes a cuinar-los? Avisem: un cop a taula, desapareixen com per art de màgia!

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 200 °C.
  2. Peleu i talleu la ceba, el gra d’all i la pastanaga en daus petits (brunoise). Reserveu-los.
  3. Renteu i talleu el carabassó en daus petits (brunoise). Reserveu-lo.
  4. Peleu i tritureu els tomàquets i reserveu-los.
  5. Esmicoleu la xocolata i reserveu-la.
  6. Escalfeu una mica d’oli en una paella i sofregiu-hi la ceba i l’all a foc mitjà.
  7. Desglaceu-ho amb la salsa de soja i el vi negre. Apugeu el foc per tal que s’evapori l’alcohol. Incorporeu-hi la carn picada i ofegueu-ho tot un parell de minuts a foc mitjà.
  8. Afegiu-hi la pastanaga, el carabassó, els tomàquets triturats, la xocolata i unes fulles de sàlvia i de farigola. Salpebreu-ho i coeu-ho tot junt durant 20 minuts a foc mitjà-baix. Reserveu-ho.
  9. Desenrotlleu la massa de pasta de full, repartiu el sofregit de carn per tota la superfície i esbargiu el formatge ratllat pel damunt.
  10. Enrotlleu la massa i talleu-la en rodanxes mitjanes.
  11. Col·loqueu les rodanxes en una safata folrada amb paper de forn, separant-les entre elles.
  12. Fornegeu els rotllets a 200 °C durant 20-30 minuts.
  13. A l’hora d’emplatar, serviu els rotllets de carn picada com a aperitiu i esbargiu una mica de cebollí picat pel damunt.

INGREDIENTS

500 g de carn picada de boví de Ca Na Paulina
1 unitat de massa de pasta de full
1 ceba
1 gra d'all
1 pastanaga
½ carabassó
2 tomàquets
50 g de formatge mozzarella ratllat
13 g de xocolata negra
25 ml de vi negre
25 ml de soja
Farigola fresca
Sàlvia fresca
Cebollí
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre